18 migranți găsiţi în localitatea Peregu Mic, în urma unor razii

Stire 05.08.2022 0 comentarii


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Turnu au depistat, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în localitatea Peregu Mic, optsprezece cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Turnu au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Pe parcursul misiunii, în localitatea Peregu Mic au fost identificați, optsprezece cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. 

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India și Bangladesh, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi îndrumaţi să se  întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

 


 

Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine