4000 de euro pentru un permis de conducere fals

Stire 11.11.2022 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră din PTF Nădlac au depistat un bulgar care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals.

Ieri, 10.11.2022, în jurul orei 14.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 18 de ani, la volanul unui autoturism. La controlul specific, tânărul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Cipru.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Persoana a declarat că a obținut permisul de conducere în schimbul sumei de 4.000 de euro din Cipru, de la o persoana necunoscută.

Polițiștii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine