Aplicația Allview ERA Health și ERA Smart Refrigerator prezentate la Bucharest Tech Week

Stire 06.06.2024 0 comentarii

Continuăm seria dezvăluirilor pentru săptămâna tehnologiei și prin acest teaser, dorim să vă facem cunoscut un alt produs pe care îl vom prezenta în perioada 14-16 iunie și pe care vă invităm să îl descoperiți la standul nostru, aflat chiar la intrarea evenimentului Bucharest Tech Week.

 

Din dorința de a integra tehnologia în fiecare etapă a vieții noastre și de a folosi beneficiile acesteia pentru îmbunătățirea stilul de viață al utilizatorilor, brandul Allview a creat și dezvoltat aplicația de nutriție Allview ERA Health. Aceasta este interconectată cu device-uri Smart, fiind transformată într-un asistent nutrițional personal, mereu disponibil și axat pe nevoile clienților.

 

ERA Smart Refrigerator este un instrument smart, care știe ce produse au utilizatorii în bucătărie, le cunoaște termenul de valabilitate și cum poate jongla cu ele, astfel încât să sugereze rețete savuroase și diverse. Aceste aspecte transformă Smart Refrigerator-ul ERA într-un tool prețios pentru reducerea risipei alimentare, dar și într-o sursă de inspirație alimentară, indispensabil pentru orice bucătărie organizată într-un mod inovativ.

Afișajul încorporat, camera cu vedere interioară, dar și alte funcții inteligente pe care vă așteptăm să le descoperiți, reprezintă elemente-cheie în facilitarea unui stil de viață cât mai sănătos, bazat pe alegeri conștiente.

fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine