Au vrut să lase un cartier fără căldură: trei indivizi au fost prinşi când furau o conductă de mari dimensiuni

Stire 22.09.2022 0 comentarii


Reprezentanţii Poliţiei Locale anunţă că în urma întâlnirii primarului cu cetățenii din zona Confecții, a fost intensificată activitatea de supraveghere desfășurată în această zonă, în fiecare seară constatându-se contravenții cu privire la ordinea și liniștea publică.

De menţionat că marţi seara, în timpul patrulării prin Alfa şi Confecții,  un echipaj al poliției locale a surprins pe strada Nicolae Oncu trei persoane de sex masculin care sustrăgeau o conductă de fier de mari dimensiuni din perimetrul unde se execută lucrări de înlocuire la rețeaua de căldură.

„Făptașii au recunoscut că intenționau să valorifice țevile la fier vechi, această practică constituindu-se într-o sursă de venit pentru unii dintre concetățenii noștri.

Demersul lor a fost întrerupt de polițiștii locali, care i-au legitimat si predat poliției române pentru efectuarea cercetărilor și luarea măsurilor ce se impun în astfel de situații.

Direcția Generală Poliția Locală va înștiința Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Arad cu privire la prejudiciul adus municipiului Arad prin sustragerea acestor bunuri”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

        


 

fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine