Beneficiile pentru sănătate ale Uleiului din sâmburi de struguri

Local 06.04.2021 0 comentarii

Dacă inca nu ati auzit sau folosit uleiul din samburi de struguri de la Crudigno, poate ca este momentul sa faceti cunostinta cu el. 

Uleiul din uleiul din samburi de struguri este un antioxidant puternic si este cunoscut ca protector al elasticitatii vaselor sanguine si ca adjuvant in fortificarea sistemului imunitar, scaderea colesterolului si a hipertensiunii arteriale, avand de asemenea efecte benefice in revigorarea memoriei si prevenirea unor afectiuni degenerative ale creierului, care apar la varste inaintate. 

Uleiul din samburi de struguri, pe langa utilizarea interna, se foloseste si in cosmetica pentru ingrijire, avand efect de catifelare dar si de revigorare a pielii.  

Beneficii pentru sanatate

- contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului; 

- previne aparitia bolilor cardio-vasculare (ateroscleroza, fragilitatea vasculara sau arterita); 

- previne aparitia tulburarilor circulatorii: hipertensiune arteriala si tensiunea arteriala oscilanta; 

- s-au facut studii din care rezulta o incidenta scazuta a bolii Alzheimer la persoanele care consuma regulat ulei din samburi de struguri; 

- purificator pentru ficat, poseda si proprietati diuretice; 

- imbunatateste circulatia de la nivelul vaselor de sange din ochi, prin urmare se imbunatateste semnificativ vederea; 

- previne aparitia hemoroizilor si varicelor; 

- persoanelor cu deficiente de imunitate, datorita continutului de zinc, cupru, seleniu, vitamina E , F si procianidine. Acestea ajuta la cresterea imunitatii. Se recomanda cura de 25gr ulei / zi; 

- recomandat persoanelor care sufera de reumatism; 

- mentinerea echilibrului hormonal la femei, previne si aparitia menopauzei premature. 

Utilizari in scop cosmetic 

Fie ca este folosit in stare pura sau amestecat cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale se poate folosi ca o crema de zi sau noapte sau ulei de masaj. Este un ulei non-gras, care patrunde foarte usor in piele, fiind unul dintre cele mai folosite uleiuri pentru masaj. 

Intretine si hraneste firul de par - se recomanda aplicarea lui pe par inainte de spalare si infasurarea parului intr-un prosop pentru cat mai mult timp posibil. 

De asemenea, uleiul din samburi de struguri este eficient impotriva acneei. 

Uleiul din samburi de struguri este o alternativa minunata la cremele obisnuite, mai ales la cele conventionale. Uleiul de struguri penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa, ci catifelata si profund hidratata. In plus, in mod esential, restabileste elasticitatea pielii. 

Pe langa uleiul din samburi de struguri, Crudigno vine in intampinarea nevoilor fiecaruia cu o GAMA VARIATA DE ULEIURI, o reala mana de ajutor intinsa sanatatii tale.  

Everbio - cu noi traiesti sanatos!

Comanda online pe www.everbio.ro sau viziteaza-ne in magazinul nostru de pe B-DUL REVOLUTIEI NR 42 Arad.

Nr. tel. 0257 218 404


Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine