Ce trebuie să ştie arădenii care îşi doresc o locuinţă socială de la Primărie

Stire 18.01.2023 0 comentarii


La Arad începe o nouă sesiune de acordare a locuinţelor sociale, drept pentru care Primăria anunță că în perioada 19.01.2023 – 27.01.2023 urmează să se afișeze lista de priorități. Aceasta va putea fi găsită în Palatul Cenad.

„Punctajul a fost calculat în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 52/04.03.2016, cu privire la aprobarea criteriilor de punctare pentru soluționarea cererilor de locuințe sociale, aprobarea formularului de înscriere pe lista de priorități și actele justificative pentru întocmirea dosarului.

De la data de 30.01.2023 curge un termen de 5 zile lucrătoare pentru depunerea eventualelor contestații. Contestațiile se rezolvă în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării acestora de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

Listele finale după soluționarea contestațiilor se supun aprobării Consiliului Local al Municipiului Arad, urmând ca după aprobare să fie afișate la sediul Primăriei Municipiului Arad.

Atribuirea locuințelor se asigură în ordine descrescătoare a punctajului de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

Locuința atribuită nu poate fi refuzată decât în condițiile în care se renunță și la dreptul locativ astfel câștigat”, transmit reprezentanţii Primăriei.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine