Festivalul Berii

11.07.2024 - 14.07.2024

Festivalul Berii, între 11 și 14 iulie, la Arad

JULY 2, 2024

Unul dintre cele mai mari festivaluri de bere din țară va avea loc, între 11 și 14 iulie 2024, la Ștrandul Neptun din Arad. Totul a început în urmă cu 25 de ani, cu Festivalul Eclipsei.


Organizatorii promit că vor fi toate genurile de muzică: dance, rock, pop și trap.


25 de ani de Festivalul Berii Arad înseamnă 25 de ani de prietenie, bere fantastică și petreceri nebune. Trupe care îți fac inima să sară din piept, DJ-i care transformă ziua în noapte și vibe-ul perfect pentru a-ți lăsa toate grijile acasă. Muzică, bere, atmosferă vibrantă și dansuri vor anima cele două scene într-un weekend special la Ștrandul Neptun, acolo unde acum 25 de ani a început totul cu Festivalul Eclipsei din 1999”, a declarat Călin Costea, organizatorul evenimentului.

Parcul de Distracții la Festivalul Berii Arad 2024

Totodată organizatorii afirmă că va fi un parc de distracții impresionant:

Vă invităm să descoperiți magia și entuziasmul Parcului de Distracții de la Festivalul Berii Arad 2024! În perioada 11-14 iulie, Parcul de Distracții se va transforma în epicentrul veseliei și al aventurii pentru toate vârstele”.

Atracții pentru toată familia

Fie că sunteți în căutare de adrenalina dată de roller-coastere spectaculoase, carusele colorate sau jocuri de noroc, parcul nostru are ceva special pentru fiecare. Copiii vor fi încântați de caruselele și trenulețele dedicate lor, în timp ce adolescenții și adulții pot explora atracții mai îndrăznețe”, mai adaugă organizatorii.


Delicii dulci și gustări savuroase

Nici un parc de distracții nu ar fi complet fără o selecție delicioasă de gustări. De la vată de zahăr și popcorn, la hot-dog și gogoși, veți găsi toate bunătățile care vă vor satisface pofta.

Activități și jocuri interactive

Participați la diverse jocuri interactive și câștigați premii atractive. Încercați-vă norocul la tir, aruncați inele sau demonstrați-vă abilitățile la diverse standuri de jocuri.

Spectacole și divertisment live

Pe parcursul festivalului, parcul va găzdui spectacole live, de la magicieni și clovni, la muzicieni și artiști de stradă. Nu ratați aceste momente magice care vor aduce zâmbete pe fețele tuturor.

Siguranță și distracție garantată

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră. Toate atracțiile sunt verificate riguros și operate de personal instruit pentru a asigura o experiență plăcută și fără griji. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să vă bucurați de o experiență de neuitat la Parcul de Distracții de la Festivalul Berii Arad 2024. Fiecare zâmbet contează, fiecare moment este special”.


Biletele și abonamentele sunt disponibile atât online (https://festivalulberiiarad.ro), cât și fizic, la intrările principale (Podul Decebal și pasarela pietonală de pe mal) pe toată durata evenimentului.

Dedicat tuturor celor pasionați de bere, festivalul vine cu oferte deosebite pentru abonamentele valabile timp de 4 zile: 15 mai – 17 iunie -> 100 RON / 2000 de abonamente și 17 iunie – 11 iulie -> 150 RON / 1000 de abonamente.

Abonamentele pot fi achiziționate online (https://festivalulberiiarad.ro) sau fizic, începând cu data de 3 iunie, de la clubul Molly Malone’s/Ștrandul Neptun Arad, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Pentru cei cu un program mai încărcat, există opțiunea de a achiziționa bilete online pentru fiecare zi în parte: prețul fiind de 60 de lei pe zi.

An de an la festival au participat persoane din întreaga țară, dar și din Ungaria și Austria.

Pe tot parcursul festivalului, cele două scene vor găzdui o varietate de artiști care vor încânta publicul. Este vorba despre Vama;  Erika Isac; Daniel’s Band; Subcarpați; Bazooka; Seth & Smiley; Direcția 5; Dj Project; Petre Ștefan; Ghiță Munteanu; Finala Euro 2024; Holograf; Killafonic și Corina Chiriac.Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine