Gheorghe Falcă, la semnarea PNRR: „Urmează implementarea reformelor și investițiile”

Politic 28.09.2021 0 comentarii

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a fost prezent la evenimentul în care a fost anunțată aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență pentru România.

 „Sunt onorat de invitația premierului Florin Cîțu de a participa la acest eveniment așteptat de România, alături de președintele României Klaus Iohannis, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, oficialități europene și lideri politici din țară.  Am lucrat la PNRR ca europarlamentar și consider că este un succes pentru țara noastră. Urmează acum implementarea reformelor și investițiile, depinde de noi să le realizăm pentru a produce schimbările pe care le așteaptă toți românii: digitalizare, investiții în mediu, educație și sănătate”, a declarat Gheorghe Falcă.

Prin PNRR, România va primi 29,2 miliarde de euro, 14,2 miliarde de euro sub formă de granturi și 15 miliarde de euro sub formă de împrumuturi. Până la sfârșitul anului țara noastră va primi prima tranșă de bani, 3,8 miliarde de euro. Prin investițiile cuprinse în planul de redresare, se estimează o creștere a Produsului Intern Brut de aproximativ 2,9% până în 2026.

fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine