„O nouă poveste de Crăciun“ la Cinema „Arta“

Stire 06.12.2022 0 comentarii


Comedia romantică „O nouă poveste de Crăciun“, în regia Paul Feig, va fi proiectată la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Filmul, care îi are în rolurile principale pe Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh și Emma Thompson, va putea fi văzut vineri, 9 decembrie 2022, de la ora 19:00.

„O nouă poveste de Crăciun“ are în coloana sonoră muzica lui George Michael, inclusiv piesa care îi dă și titlul.

Accesul este gratuit.

Filmul a lansat, în 2019, în premieră, un material nou muzical înregistrat de artistul care a vândut peste 110 milioane de albume și a înregistrat 10 single-uri care au fost pe primul loc în topuri de-a lungul carierei sale.

Emilia Clarke (Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh și Emma Thompson sunt protagoniștii comediei romantice „O nouă poveste de Crăciun“, în regia lui Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids), inspirată de melodia lui George Michael, după un scenariu de Emma Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby), laureată cu Oscar, și Bryony Kimmings.

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Sinopsis

O nouă poveste de Crăciun (Last Christmas), Marea Britanie, 2019

Rating: AP-12. Acordul părinților pentru copiii cu vârste sub 12 ani

Kate (Emilia Clarke) bântuie fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun, și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima, și… trebuie să crezi.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine