Din Arad Cultură
Cenaclul ”Ion Andreescu” Arad, la 65 de ani de la înființare
Cenaclul ”Ion Andreescu” Arad, la 65 de ani de la înființare
05/11/2019 ⋅ 0 comentarii

Asociața ”Ion Andreescu” Arad va deschide expoziția ”65 de ani de la înființarea Cenaclului ”Ion Andreescu” Arad” vineri, 8 noiembrie, la ora 17.00, la Casa Jelen.

Vor fi prezentate publicului 50 de lucrări de artă plastică, creații ale membrilor consacrați dar și a celor noi veniți. Pe simeze se vor regăsi și lucrările regretaților artiști plastici Mihai Takacs și Dorin Lihor. 

În cadrul evenimentului va fi lansat un catalog de prezentare și promovare a membrilor, proiect realizat cu ajutorul Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad. Deasemenea tot în cadrul acestui eveniment va fi prezentat istoricul Asociației. Vernisajul va fi deschis de către criticul de artă profesor dr. Lucian Petraș iar invitatul nostru special este concert maestrul – Filarmonicii Arad – Florin Gherghel.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.