Național Life Ultima oră
02.02.2020. Poza zilei vine de la ISU Satu Mare
02.02.2020. Poza zilei vine de la ISU Satu Mare
02/02/2020 ⋅ 0 comentarii

”Unde-s doi, puterea crește!”, ca peste tot, mai ales în cazul echipelor de salvatori, unde numai împreună, ca o familie, își pot duce la bun sfârșit misiunea salvării cetățenilor .

Chiar și în această zi unică de 02.02.2020, celebrăm inima, motorul vieții. De ce? Păi vă invităm să vă imaginați simpla alăturare dintre 2 de 2. Încearcă să privești un 2 întors și astfel vei obține o inima mare, perfectă, identică cu cea a salvatorilor.Din iubire și respect pentru oameni!, este mesajul Departamentului pentru Situații de Urgență, alăturat pozei preluate de la ISU Satu Mare. 

Deloc întâmplătoare poza, pentru că astăzi, 2 februarie 2020, este o zi rară, chiar unică, una care se întâmplă o dată la o mie de ani. Indiferent de formatul datei, citită de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga semnificația este aceeași, iar următoarea dată la fel va fi peste 1000 de ani: 03.03.3030. 

Aceste date poartă numele de Zi palindrom, iar succesiunea de cifre este considerată palindrom perfect.

Datele cu 8 cifre scrise în formatul zi / lună / an sunt cele mai spectaculoase, tocmai datorită faptului că apar extrem de rar, existând doar câteva într-un mileniu. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.