Național Religie Ultima oră
Locul I pentru România la Concursul internațional de muzică corală religioasă din Belarus
Locul I pentru România la Concursul internațional de muzică corală religioasă din Belarus
24/02/2020 ⋅ 1 comentarii

Corul Seminarului Teologic Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” din Suceava a câștigat Locul I la Categoria școli teologice la Festivalul Internaţional de muzică bisericească ortodoxă de la Grodno – Belarus. 

Ediția din acest an a festivalului s-a bucurat de un număr record de țări participante, concurând 37 de coruri din 11 țări.

Au fost reprezentate la Grodno: Estonia, Finlanda, Olanda, Belarus, Rusia, Ucraina, Polonia, Letonia, Serbia, România și Uzbekistan.

Festivalul s-a desfășurat în perioada 19-22 februarie 2020. Prima ediție a Festivalului intitulat „Kolozhsky Blagovest” a avut loc în 2002.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

24.02.2020 10:05
Elena Popescu
Felicitări!!! Din păcate, o relatare prea scurtă pentru așa o realizare deosebită. Avem voci bune, dirijori pe măsură, trebuie făcuți cunoscuți. Dacă era vorba despre fotbal, lungimea articolului, cred că era considerabil mai mare. Ar fi fost interesant să știm numele dirijorului, piesele cântate, etc. Scuze dacă am deranjat, dar asta este opinia mea.