Life Ultima oră
Legendarul Kenny Rogers a încetat din viață la 81 de ani
Legendarul Kenny Rogers a încetat din viață la 81 de ani
21/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Cântăreţul de muzică country Kenny Rogers a murit la vârsta de 81 de ani, a informat sâmbătă  familia acestuia.

Acesta ”a murit în pace acasă, din cauze naturale, înconjurat de familie”, se precizeză într-un mesaj publicat pe pagina acestuia de Facebook.

Ca urmare a măsurilor luate din cauza pandemiei Covid-19, familia a anunţat că va avea loc doar o mică ceremonie religioasă, urmând ca Rogers fie omagiat la o dată ulterioară.

Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”. Într-o carieră de aproape şase decenii, a lansat numeroase piese de mare succes, aparţinând nu doar genului country, ci şi altor stiluri muzicale, care s-au clasat în fruntea topurilor americane. Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu numeroase distincţii şi recompense, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.