Național Life Ultima oră
Mesajul zilei vine de la Forțele Navale Române: ”Niciun rău nu te poate doborî, decât dacă îi permiți să pătrundă în tine”
Mesajul zilei vine de la Forțele Navale Române: ”Niciun rău nu te poate doborî, decât dacă îi permiți să pătrundă în tine”
08/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Cu foarte multă ușurință și bucurie putem spune fără a greși că mesajul zilei aparține astăzi Forțelor Navale Române. Simplu, în puține cuvinte, dar menit a ne ghida în zilele de izolare pe care cei mai mulți dintre noi am înțeles că este imperios necesar a le respecta cu deplină responsabilitate față de noi înșine, față de cei de lângă noi și mai ales pentru cei aflați în linia întâi. 

Forțele Navale Române, mesaj de ”Bună dimineața”:

”Toată apa mării nu poate scufunda o navă, decât dacă pătrunde în interiorul acesteia. La fel, niciun rău nu te poate doborî, decât dacă îi permiți să pătrundă în tine”

#aigrijadetine și de cei din jurul tău, respectă măsurile de prevenire a infectării cu #COVID19 #RomaniaFiiPuternica

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.