Național Social Religie Ultima oră
Biserica, mereu în sprijinul celor aflați în suferință: locuință donată unei mame cu cinci copii, victimă a violenței domestice
Biserica, mereu în sprijinul celor aflați în suferință: locuință donată unei mame cu cinci copii, victimă a violenței domestice
13/06/2020 ⋅ 1 comentarii

Biserica, așa cum ne-a obișnuit, lucrează prin și pentru oameni. Un nou astfel de exemplu vine din Mitropolia Banatului, unde, prin mijlocirea Părintelui Mitropolit Ioan, o familie aflată în dificultate primit o gospodărie cu dependințe.

Este vorba de o mama cu cinci copii, victimă a violenței domestic, din localitatea Babșa, comuna Belinț. 

Părintele Mitropolit Ioan, atent la nevoile semenilor săi și aflând de necazul acestei mame s-a implicat în ajutorarea acesteia, oferindu-i un adăpost ei și celor 5 copii, informează Mitropolia Banatului. 

Casa a fost cumpărată prin stăruința și contribuția unui grup de credincioși din eparhie, care au fost mișcați de suferința prin care trece familia Vasilcan. Un ajutor important a venit și din partea domnului Laza Gheorghe, primarul comunei Belinț, care a facilitat identificarea unei case potrivite pentru a fi achiziționată.


”Arhiepiscopia Timișoarei, prin sectorul social, oferă sprijin celor nevoiași, celor care se confruntă cu situații materiale, dar și existențiale la limită, prin găsirea celor mai bune soluții. În acest sens, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan, pe lângă ajutorul material pe care îl oferă, poartă în rugăciunile Înaltpreasfinției Sale pe cei pe care Dumnezeu îi miluiește prin grija unor creștini cu suflet mare”, mai notează Mitropolia.  


Foto: Mitropolia Banatului

 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

13.06.2020 17:44
Elena Popescu
Dumnezeu lucrează neobosit și, de cele mai multe ori o face prin oameni. Sănătate tuturor celor implicați și bună-răsplată de la Domnul! Frumos, delicat și minunat gest, șase suflete alinate!