Național Din Arad Sănătate Religie Ultima oră
Donează sânge, salvează o viață! Jandarmii arădeni s-au alăturat campaniei de donare de sânge a Patriarhiei Române
Donează sânge, salvează o viață! Jandarmii arădeni s-au alăturat campaniei de donare de sânge a Patriarhiei Române
16/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Patriarhia Română în parteneriat cu Jandarmeria Română organizează, în perioada 15-16 iulie 2020, un amplu program național de donare de sânge în cadrul Campaniei „Donează sânge, salvează o viață!”, informează Basilica.

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

”Jandarmii arădeni sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge”, spun reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Acțiunea națională se bucură de sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină al MApN, al Institutului Național de Hematologie Transfuzională, al celor 41 de Centre de Transfuzie Sanguină Județene și al Centrului de Transfuzie Sanguină al Municipiului București.

Timp de 2 zile, aproximativ 1000 de reprezentanți ai Jandarmeriei Române vor dona sânge în centrele de transfuzie din București și din țară, anunță voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale (CN) implicați în campanie.

 

Foto: Jandarmeria Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.