Național Life Ultima oră
Palatul Ministerului Afacerilor Interne, iluminat în portocaliu în semn de respect față de munca depusă de personalul medical
Palatul Ministerului Afacerilor Interne, iluminat în portocaliu în semn de respect față de munca depusă de personalul medical
17/09/2020 ⋅ 0 comentarii

17 septembrie este Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. În semn de respect față de munca depusă de personalul medical, fațada Palatului Ministerului Afacerilor Interne a fost iluminată în această seară în portocaliu. 

”Ne alăturăm astfel, inițiativei Organizației Mondiale a Sănătății care, astăzi, de Ziua Mondială a Siguranței Pacientului, a dorit să aducă un omagiu celor care se luptă să ofere viață. Chiar dacă reprezintă doar un simbol, culoarea aleasă de Organizația Mondială a Sănătății reprezintă pentru noi speranța că împreună vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă. Suntem solidari cu toți cei care sunt în momente de cumpănă, le urăm multă sănătate și dedicăm toate gândurile noastre bune atât pacienților, cât și personalului medical care, de luni de zile, este în prima linie luptând cu un dușman necunoscut!”, au scris reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe pagina de socializare. 

Sloganul ales anul acesta este ”Siguranța lucrătorilor din sănătate: o prioritate pentru siguranța pacientului”.


Foto: Minsiterul Afacerilor Interne

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.