Național Social Life Ultima oră
Simona Halep împlinește astăzi 29 de ani și își dorește un cadou inedit pentru elevii și profesorii dintr-o zonă defavorizată
Simona Halep împlinește astăzi 29 de ani și își dorește un cadou inedit pentru elevii și profesorii dintr-o zonă defavorizată
27/09/2020 ⋅ 0 comentarii

Simona Halep împlinește astăzi 29 de ani. Hotărâtă să își transforme aniversarea într-o ”sărbătoare cu adevărat reuşită”, campioana noastră a ales să demareze o strângere de fonduri pe pagina de socializare, pentru a întinde o mână de ajutor unor elevi și profesori dintr-o zonă defavorizată.

Astfel, chiar în ziua în care împlinește 29 de ani și debutează la Roland Garros 2020, Simona Halep vrea să transforme un autocar vechi într-un afterschool, arătând în acest mod ”unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături”.

”Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”, a scris Simona Halep pe Facebook.


Simona Halep debutează astăzi la Roland Garros 

Simona Halep o va întâlni în prima rundă pe jucătoarea din Spania, Sara Sorribes Tormo (23 de ani), chiar în ziua în care împlinește 29 de ani.

Meciul Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, din turul 1, va avea loc pe arena "Philippe Chatrier" și va începe în jurul orei 14:30, după partida masculină dintre Jannik Sinner și David Goffin.

Dacă va trece de Sara Sorribes Tormo, Simona Halep va juca în turul secund cu învingătoarea dintre Irina Begu (30 ani, 72 WTA) şi elveţianca Jil Teichmann (23 ani, 54 WTA). 

#ZiDeBine, România!

 

Foto: Facebook / Simona Halep

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.