Național Life Ultima oră
Lecția zilei vine din Botoșani! Un bărbat fără adăpost a găsit peste 20.000 de lei și i-a dus la Poliție
Lecția zilei vine din Botoșani! Un bărbat fără adăpost a găsit peste 20.000 de lei și i-a dus la Poliție
16/07/2021 ⋅ 0 comentarii

Lecția zilei vine din Botoșani, de la un bărbat fără adăpost. Bărbatul de 53 de ani din judeţul Botoşani a găsit pe stradă, într-un container de gunoi, peste 20.000 de lei, bani pe care i-a predat la scurt timp Poliţiei, conform  Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Bărbatul fără adăpost din comuna Hăneşti a găsit banii într-un container de depozitare a deşeurilor menajere amplasat în cartierul Pacea din municipiul Botoşani.

„Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Nicoleta Federciuc.

Poliţiştii reamintesc faptul că însuşirea bunului găsit reprezintă infracţiune dacă bunul nu este predat poliţiei în termen de zece zile şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.