Național Ultima oră Life
Viața sălbatică din Delta Dunării, pescarii și poveștile lor, în cel mai nou documentar realizat de Charlie Ottley
Viața sălbatică din Delta Dunării, pescarii și poveștile lor, în cel mai nou documentar realizat de Charlie Ottley
01/09/2021 ⋅ 0 comentarii

Viața sălbatică din Delta Dunării, pescarii și poveștile lor vor apărea în cel mai nou documentar realizat de Charlie Ottley. Filmul realizat de jurnalistul și producătorul britanic surprinde în 45 de minute „raiul” de la capătul României. Documentarul va fi difuzat în premieră, de 1 Decembrie, la Digi24. .

Jurnalistul și producătorul britanic Charley Ottley a filmat timp de 7 luni în Delta Dunării, până la granița cu Ucraina. A trăit printre oamenii locului și spune că fiecare zi petrecută acolo a fost o încântare pentru obiectivul camerei de filmat, dar și pentru suflet.

„Delta este un loc excelent de relaxare pe care să-l vizitezi. Ajungi aici și viața încetinește. De-a lungul acestor canale te lași dus de val, la propriu”, spune Charlie Ottley.

Citește continuarea AICI


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.