Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Arădeni cu care ne mândrim” pentru dr. Vornic, cea care a modernizat un salon al Spitalului Matern!

Gestul medicului Ioana Vornic, care a modernizat din banii săi un salon al Spitalului Matern, a fost apreciat de deputatul Sergiu Bîlcea. Acesta i-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru exemplu de generozitate și implicare în tratarea pacienților.

„Arădeni cu care ne mândrim” pentru dr. Vornic, cea care a modernizat un salon al Spitalului Matern!
Comentează 1

„Gestul doamnei doctor Ioana Vornic este cu totul deosebit, arată o implicare mult dincolo de fișa postului. Este un exemplu de implicare și de generozitate de grijă față de doamnele care ajung în spital. Astfel de fapte inspiră, sunt un model pentru toată lumea, indiferent dacă vorbim despre medici sau despre alte profesii: este pur și simplu dorința de a face lumea din jur mai bună, mai frumoasă. M-a impresionat modestia doamnei doctor Ioana Vornic, care este puțin incomodată de popularizarea gestului său. Eu cred dimpotrivă că astfel de gesturi trebuie cunoscute și apreciate de cât mai mulți oameni, pentru că lumea se schimbă cu puterea exemplului”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

„Spitalul Matern funcționează într-o clădire în care nu se pot realiza investiții. Consiliul Județean a obținut finanțare de aproape 100 de milioane de euro pentru Complexul Matern-Pediatrie, dar până vom reuși să beneficiem de această investiție și de un spital modern, astfel de gesturi ajută mame și copii, ne dau încredere prin solidaritate”, a spus deputatul liberal.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite