Workshop de succes despre leadership la Sufrageria Arădeană!

Local 10.04.2023 0 comentarii

Sufrageria Arădeană, clubul 'members only' din Arad, a găzduit recent un workshop captivant despre leadership, care a avut ca temă "Provocarea de a fi lider. Drumul spre autocunoaștere". Evenimentul a atras numeroși participanți dornici să își îmbunătățească abilitățile de lider și să se cunoască mai bine într-un mediu prietenos și inspirațional.

Facilitatoarea workshop-ului, Kinga Madarasz, o expertă în leadership și dezvoltare personală, a împărtășit cu participanții săi o perspectivă inovatoare asupra leadershipului. Experiența și cunoștințele sale au oferit o viziune clară despre provocările și oportunitățile pe care liderii le întâlnesc în diferite situații.

Discuțiile purtate în cadrul workshop-ului au subliniat faptul că leadershipul reprezintă un proces continuu de autocunoaștere și dezvoltare personală. Participanții au apreciat oportunitatea de a aprofunda diferite aspecte ale leadershipului și de a înțelege cum pot continua să se dezvolte în rolurile lor de lideri.

Organizatorii evenimentului, Sufrageria Arădeană, au mulțumit tuturor celor prezenți pentru energia și entuziasmul pe care l-au adus în sala de evenimente și și-au exprimat speranța că acest workshop va contribui la dezvoltarea personală și profesională a participanților.

Sufrageria Arădeană continuă să organizeze evenimente și workshop-uri similare în viitor, oferind membrilor săi oportunități unice de învățare și creștere. Fiți cu ochii pe următoarele evenimente în acest club 'members only'!

www.sufrageriaaradeana.ro

fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine